CatStudio http://www.catstudio.ro Servicii profesionale Foto Video Baia Mare Fri, 20 Oct 2017 16:44:38 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8.3 Timea & Adrian Wedding Day http://www.catstudio.ro/video/timea-adrian-wedding-day.html http://www.catstudio.ro/video/timea-adrian-wedding-day.html#respond Wed, 06 Sep 2017 16:51:20 +0000 http://www.catstudio.ro/?p=6814 In luna iulie a lui 2017, doi tineri minunați, Didi si Timea, si-au jurat unul altuia sinceritate si iubire pentru totdeauna. Ea cu zmbetul de zeiță, el cu ochii luminosi, vor merge impreuna pe drumul vieții care, cu siguranță le va oferi multe experiențe frumoase mpreună. Multa sănătate si casă de piatră, dragi miri!  

The post Timea & Adrian Wedding Day appeared first on CatStudio.

]]>
In luna iulie a lui 2017, doi tineri minunați, Didi si Timea, si-au jurat unul altuia sinceritate si iubire pentru totdeauna. Ea cu zmbetul de zeiță, el cu ochii luminosi, vor merge impreuna pe drumul vieții care, cu siguranță le va oferi multe experiențe frumoase mpreună. Multa sănătate si casă de piatră, dragi miri!

 

The post Timea & Adrian Wedding Day appeared first on CatStudio.

]]>
http://www.catstudio.ro/video/timea-adrian-wedding-day.html/feed 0
Anca & Ionut Wedding Day Movie http://www.catstudio.ro/video/anca-ionut-wedding-day.html Wed, 06 Sep 2017 15:31:12 +0000 http://www.catstudio.ro/?p=6808 Mare bucurie mare, intr-o zi de sarbatoare. Pentru voi ziua de 20 mai 2017 e ziua voastra, ziua in care amandoi ati spus DA! Multa dragoste si iubire numai pentru voi! Casa de piatra va dorim!

The post Anca & Ionut Wedding Day Movie appeared first on CatStudio.

]]>
Mare bucurie mare, intr-o zi de sarbatoare. Pentru voi ziua de 20 mai 2017 e ziua voastra, ziua in care amandoi ati spus DA! Multa dragoste si iubire numai pentru voi!
Casa de piatra va dorim!

The post Anca & Ionut Wedding Day Movie appeared first on CatStudio.

]]>
Monica & Vasile Wedding http://www.catstudio.ro/nunta/monica-vasile-wedding.html Mon, 07 Aug 2017 13:38:57 +0000 http://www.catstudio.ro/?p=6785 Tineretea nu e o perioada oarecare din viata omului, ci este o stare de spirit. De aceea e gresit sa spunem ca tineretea e trecatoare. Dimpotriva, tinereta poate dainui in interiorul nostru pentru totdeauna. La fel si iubirea. Va dorim casa de piatra si iubire!

The post Monica & Vasile Wedding appeared first on CatStudio.

]]>
Tineretea nu e o perioada oarecare din viata omului, ci este o stare de spirit. De aceea e gresit sa spunem ca tineretea e trecatoare. Dimpotriva, tinereta poate dainui in interiorul nostru pentru totdeauna. La fel si iubirea. Va dorim casa de piatra si iubire!

The post Monica & Vasile Wedding appeared first on CatStudio.

]]>
Alina & Mihai Wedding Day Movie http://www.catstudio.ro/video/alina-mihai-wedding-day-intro.html Wed, 12 Jul 2017 05:34:59 +0000 http://www.catstudio.ro/?p=6780 Unii spun ca dragostea e simpla, alții spun ca e complicată Eu, pur si simplu stiu, ca dragostea nu are nevoie de astfel de etichete. Ea are nevoie de sinceritate si incredere pentru a dăinui. Iar ncrederea si sinceritatea se vede in ochii celui care priveste. Se vede si convingerea si sentimentele pe care le […]

The post Alina & Mihai Wedding Day Movie appeared first on CatStudio.

]]>
Unii spun ca dragostea e simpla, alții spun ca e complicată Eu, pur si simplu stiu, ca dragostea nu are nevoie de astfel de etichete. Ea are nevoie de sinceritate si incredere pentru a dăinui. Iar ncrederea si sinceritatea se vede in ochii celui care priveste. Se vede si convingerea si sentimentele pe care le are fata de persoana cu care a decis sa meargă pe drumul vieții. Drumul care depinde doar de noi pentru a fi vesnic cu flori si copaci cu frunze verzi. Si va mai spun inca un secret: cine stie sa iubeasca, stie sa faca orice. Casa de piatra, dragi miri!

 

The post Alina & Mihai Wedding Day Movie appeared first on CatStudio.

]]>
Alexandra & Ionut http://www.catstudio.ro/home/alexandra-ionut.html Sun, 18 Jun 2017 12:49:50 +0000 http://www.catstudio.ro/?p=6770 The post Alexandra & Ionut appeared first on CatStudio.

]]>

The post Alexandra & Ionut appeared first on CatStudio.

]]>
Botez Matei Radu http://www.catstudio.ro/botez/botez-matei-radu.html Wed, 31 May 2017 14:53:30 +0000 http://www.catstudio.ro/?p=6663 Copiii se nasc din intalnirea a doua iubiri. Si asta este certitudinea clara ca un copil reprezinta si este purtator de iubire. El ofera si reuseste sa primeasca foarte usor iubirea celor din jur. Cand simte iubire, ne rasplateste cu zambete si gangureli pure, inocente. Sa ai o viata plina de fericire si sanatate, copil […]

The post Botez Matei Radu appeared first on CatStudio.

]]>
Copiii se nasc din intalnirea a doua iubiri. Si asta este certitudinea clara ca un copil reprezinta si este purtator de iubire. El ofera si reuseste sa primeasca foarte usor iubirea celor din jur. Cand simte iubire, ne rasplateste cu zambete si gangureli pure, inocente.

Sa ai o viata plina de fericire si sanatate, copil dorit. Mami si tati iti vor calauzi fiecare pas de acum pentru totdeauna!


 

The post Botez Matei Radu appeared first on CatStudio.

]]>
Alina & Mihai Wedding Day http://www.catstudio.ro/home/alina-mihai-wedding-day.html Fri, 12 May 2017 16:57:40 +0000 http://www.catstudio.ro/?p=6591 Unii spun ca dragostea e simpla, alții spun ca e complicată… Eu, pur si simplu stiu, ca dragostea nu are nevoie de astfel de etichete. Ea are nevoie de sinceritate si incredere pentru a dăinui. Iar ncrederea si sinceritatea se vede in ochii celui care priveste. Se vede si convingerea si sentimentele pe care le […]

The post Alina & Mihai Wedding Day appeared first on CatStudio.

]]>
Unii spun ca dragostea e simpla, alții spun ca e complicată… Eu, pur si simplu stiu, ca dragostea nu are nevoie de astfel de etichete. Ea are nevoie de sinceritate si incredere pentru a dăinui. Iar ncrederea si sinceritatea se vede in ochii celui care priveste. Se vede si convingerea si sentimentele pe care le are fata de persoana cu care a decis sa meargă pe drumul vieții. Drumul care depinde doar de noi pentru a fi vesnic cu flori si copaci cu frunze verzi. Si va mai spun inca un secret: cine stie sa iubeasca, stie sa faca orice. Casa de piatra, dragi miri!

The post Alina & Mihai Wedding Day appeared first on CatStudio.

]]>
Botez Gabriela Cristina http://www.catstudio.ro/botez/botez-gabriela-cristina-foto.html Sun, 30 Apr 2017 11:40:37 +0000 http://www.catstudio.ro/?p=6538 Minunea asta cu par balai si ochi de inger stie sa faca inimile parintilor ei sa salte de bucurie si recunostinta.  Bine ai venit pe lume, copil frumos!   VIDEO Botez Gabriela Cristina

The post Botez Gabriela Cristina appeared first on CatStudio.

]]>
Minunea asta cu par balai si ochi de inger stie sa faca inimile parintilor ei sa salte de bucurie si recunostinta.  Bine ai venit pe lume, copil frumos!

 

VIDEO Botez Gabriela Cristina

The post Botez Gabriela Cristina appeared first on CatStudio.

]]>
Botez Gabriela Cristina http://www.catstudio.ro/video/botez-gabriela-cristina.html http://www.catstudio.ro/video/botez-gabriela-cristina.html#comments Thu, 27 Apr 2017 10:49:21 +0000 http://www.catstudio.ro/?p=6535 Minunea asta cu par balai si ochi de inger stie sa faca inimile parintilor ei sa salte de bucurie si recunostinta.  Bine ai venit pe lume, copil frumos!  

The post Botez Gabriela Cristina appeared first on CatStudio.

]]>
Minunea asta cu par balai si ochi de inger stie sa faca inimile parintilor ei sa salte de bucurie si recunostinta.  Bine ai venit pe lume, copil frumos!

 

The post Botez Gabriela Cristina appeared first on CatStudio.

]]>
http://www.catstudio.ro/video/botez-gabriela-cristina.html/feed 1
Botez Romeo http://www.catstudio.ro/video/botez-romeo.html Tue, 18 Apr 2017 14:32:16 +0000 http://www.catstudio.ro/?p=6531 Sa cresti mare si sanatos, micutule  Romeo! Mami si tati vor fi mereu langa tine sa te calauzeasca si sa te invete tot ce e mai bun pentru a te pregati pentru minunata ta calatorie in aceasta lume.

The post Botez Romeo appeared first on CatStudio.

]]>
Sa cresti mare si sanatos, micutule  Romeo! Mami si tati vor fi mereu langa tine sa te calauzeasca si sa te invete tot ce e mai bun pentru a te pregati pentru minunata ta calatorie in aceasta lume.


The post Botez Romeo appeared first on CatStudio.

]]>